Κίνα Χημική μάνικα UHMWPE κατασκευαστής

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ, ΩΦΕΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ειδήσεις

November 17, 2020

Η ανεξάρτητες έρευνα και η ανάπτυξη στην παράκτια πετρελαίου και αγωγών υγραερίου κατασκευής Co. τεχνολογίας Hebei Zebung λαστιχένια, ΕΠΕ είναι υψηλού προφίλ στην παράκτια Κίνα () Συνθήκη & έκθεση το 2019

Στις 20 Αυγούστου και 21$ος, η 19η διάσκεψη και έκθεση το 2020 ιθυνόντων πετρελαίου και φυσικού αερίου της Κίνας (Shenzhen) διεθνής παράκτια (OC 2020) κρατιέται. Αυτή η διάσκεψη ιθυνόντων εστιάζει στη συζήτηση της εφαρμογής των ψηφιακών λύσεων μεγιστοποιώντας τα οφέλη που παρουσιάζονται από το μετασχηματισμό και μειώνοντας τις αρνητικές επιδράσεις όπως η εσωτερική κατανάλωση της οργάνωσης!

Το Zebung ως μοναδικό που καλείται στο θαλάσσιο εργοστάσιο παραγωγής πετρελαιοφόρων περιοχών για να παρευρεθεί στη σύνοδο κορυφής, Zebung θα συμμετάσχει ο «βιομηχανικός ηγέτης των επιπέδων εξερεύνησης και παραγωγής προόδου διορατικότητας και η πρόβλεψη, ο ψηφιακοί μετασχηματισμός και η εφαρμογή αλυσίδων φραγμών» στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, εν τω μεταξύ προϊόντα σειράς Zebung ανεξάρτητων έρευνας και ανάπτυξης του θαλάσσιου πετρελαιαγωγού θα επιδείξουν στην έκθεση.

Σε αυτήν την σύνοδο κορυφής, Zebung εξέθεσε διάφορα μόνος-αναπτυγμένα θαλάσσια προϊόντα σειράς σωληνώσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιπλέουσας μάνικας της κύριας γραμμής, την λαιμός-σφιχτή επιπλέουσα μάνικα, την υποβρύχια μάνικα με το επιπλέον δαχτυλίδι σωμάτων και άλλα με εμπορική επιτυχία υπερπόντια προϊόντα σωληνώσεων.

Την ημέρα έναρξης του 20ου, οι θάλαμοι Zebung προσέλκυσαν την προσοχή πολλών θαλασσίων βιομηχανικών ηγετών. Στην εντύπωση πολλών βιομηχανικών ηγετών, τα παράκτια προϊόντα πετρελαιαγωγών της χώρας μας ήταν συνήθως μέσω της εισαγωγής. Όπως μέσω της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης και μέσω του BV και ISO9001 η διπλή πιστοποίηση συστημάτων, και πωλημένος oversea τόσο πολλές χώρες, και μπορεί να παραγάγει μια σειρά παράκτιων προϊόντων σωληνώσεων είναι σπάνια. Λόγω του πρόσφατου σύνθετου διεθνούς περιβάλλοντος, η ανεξάρτητες έρευνα και η ανάπτυξη, κυριαρχούν τη βασική τεχνολογία, «να μην κολληθεί» όλο και περισσότερους γίνετε η συναίνεση πολλών εσωτερικών επιχειρήσεων. Επάνω στην εκμάθηση ότι Zebung έχει κάνει τις σημαντικές ανακαλύψεις και τις καινοτομίες σε διάφορες βασικές τεχνολογίες μέσω της ανεξάρτητης συνεργασίας έρευνας και ανάπτυξης και βιομηχανία-πανεπιστημιακός-έρευνας, τους θαλάσσιους βιομηχανικούς ηγέτες και τους πελάτες δώστε τον έπαινο Zebung εξαιρετικά για αυτήν την μεγάλη ολοκλήρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας